Fersken-bruschetta
SPONSORERET indhold

Fersken-bruschetta

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nyd en lille lækker hapser inden maden eller som en eftermiddagssnack.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
20. jul. 2015 | Opskrift | Hjemmet
(6 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 10 min.
Bagetid: 6 min
Ingredienser:
6 skiver brød (lyst eller groft)
1-2 spsk. olivenolie
2 ferskner
125 g italiensk mozzarella
frisk basilikum

  1. Rist brødet let på begge sider under ovngrillen, og pensl det med olie.
  2. Vask fersknerne, udsten dem, og skær dem i tynde både.
  3. Skær mozzarellaen i skiver.
  4. Læg frugt og ost taglagt på brødet, dryp med olie, og sæt dem under grillen i et par min.
  5. Pynt med basilikum, og servér straks.