Ingefærkage opskrift
SPONSORERET indhold

Ingefærkager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Pernille Skjødt Foto: Wichmann og Bendtsen
27. jan. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
40 stk.

Ingredienser

150 g blødt smør
100 g flormelis
kornene af ½ vaniljestang
1 æg
275 g mel
1 tsk revet citronskal
20 g hakket eller revet syltet ingefær
1 tsk revet frisk ingefær.

Sådan gør du

1. Pisk smør, flormelis og vaniljekorn sammen, indtil det er hvidt og luftigt. Rør ægget i smørmassen og dernæst melet. Tilsæt citronskal, hakket eller revet syltet ingefær, frisk revet ingefær og ælt dejen hurtigt sammen, til den er jævn.

2. Pak dejen i bagepapir, gerne med højde på dejen af 1½ cm, så slipper du for at rulle dejen ud, når den har hvilet i køleskabet 1 time.

3. Skær lange tynde skiver af dejen af ca. 3 mm tykkelse, placér de lange smalle ingefærsmåkager på bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 175 grader 8-10 min., til de er gyldne.

4. Afkøl de sprøde ingefær-småkager og pak dem herefter i lufttæt beholder, så de holder sig sprøde.