Finskbrød med et twist
SPONSORERET indhold

Finskbrød med et twist

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: OMA Foto: OMA
29. okt. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(ca. 80 stk.)

Ingredienser

½ hjortetaksalt
500 g hvedemel
2 æggeblommer
150 g sukker
325 g OMA Bagemargarine
Revet skal af 1 økologisk eller usprøjtet citron
Pynt:
æggehvide, perlesukker, hakkede nødder og revet citronskal

  1. Sigt hjortetaksalt sammen med mel, og tilsæt de øvrige ingredienser. Arbejd det sammen til en ensartet dej.
  2. Sæt dejen på køl en time og rul den ud i en firkant på 1 cm’s tykkelse. Pensl dejen med æggehvide og drys med perlesukker og hakkede nødder, blandet med revet citronskal. Skær dejen ud i små rektangler og sæt dem på en bageplade med bagepapir.Bag dem 8-10 min. i en 200 °C forvarmet ovn (varmluft 180 °C).