Ingredienser
Arbejdstid: 45 min.
Bage/kogetid: ca. 20 min.
Ikke fryse-egnede
Ingredienser:
4 store slethvar- eller pighvarfileter (evt. anden fladfisk, 500 g i filet)
ca. 2 tsk salt
300 g kogte rejer med skal (f.eks. Skagensrejer/Nordsørejer eller 150 g pillede rejer)
250 g grønne bønner
100 g smør (smeltet)
1 spsk frisk estragon (hakket)
ca. 1 kg nye kartofler (skrubbede eller pillede)
Tilbehør:
evt. ekstra pil selv-rejer
- Læg fiskefileterne på bagepapir på en bageplade og krydr med salt. Bag i 6-8 min. ved 200 grader, til fisken er fast hvid.
- Servér den bagte fisk med pillede rejer, friskkogte bønner, smeltet smør smagt til med estragon og nykogte kartofler.
- Giv evt. ekstra rejer til, som man selv kan pille ved bordet.