Fisk og rejer fra Skagen
SPONSORERET indhold

Fisk og rejer fra Skagen

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
18. aug. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 45 min.
Bage/kogetid: ca. 20 min.
Ikke fryse-egnede
Ingredienser:
4 store slethvar- eller pighvarfileter (evt. anden fladfisk, 500 g i filet)
ca. 2 tsk salt
300 g kogte rejer med skal (f.eks. Skagensrejer/Nordsørejer eller 150 g pillede rejer)
250 g grønne bønner
100 g smør (smeltet)
1 spsk frisk estragon (hakket)
ca. 1 kg nye kartofler (skrubbede eller pillede)
Tilbehør:
evt. ekstra pil selv-rejer

  1. Læg fiskefileterne på bagepapir på en bageplade og krydr med salt. Bag i 6-8 min. ved 200 grader, til fisken er fast hvid.
  2. Servér den bagte fisk med pillede rejer, friskkogte bønner, smeltet smør smagt til med estragon og nykogte kartofler.
  3. Giv evt. ekstra rejer til, som man selv kan pille ved bordet.