Opskrift på fiskepakker med lyssej i kokosmælksauce
SPONSORERET indhold

Fiske-pakker med lyssej i krydret kokosmælksauce

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Servér fiske-pakkerne med limebåde til at krydre maden med, friskhakket koriander og kogte jasminris.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
17. dec. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
Fiske-pakker med lyssej til 4 personer | Total: 20 min

Ingredienser

200 g hvidkål
1 bundt forårsløg
2 dl kokosmælk
½ stængel citrongræs, fintsnittet
1 tsk chili, finthakket
1 spsk ingefær, revet
ca. ½-1 tsk rødkarry paste
½-1 spsk Fish Sauce
lidt salt og lidt limesaft
500 g lyssej eller kuller, skåret i 4-8 portionsstykker.

Tilbehør:1 lime skåret i både, lidt frisk koriander og kogte jasminris.

Sådan laver du fiskepakker med lyssej:

1. Snit hvidkålen i tynde strimler. Skær top og bund af forårsløgene og snit dem i tynde strimler på skrå.

2. Opvarm kokosmælken i en gryde. Tilsæt citrongræs, chili og ingefær, og lad det simre 2-3 min. Tag gryden af varmen, og tilsmag med rød karry-paste, Fish Sauce, salt og limesaft.

3. Klip eller riv fire stykker bagepapir af omkring A4 størrelse. Læg bagepapiret ud på køkkenbordet, og kom grøntsager og et stort stykke fisk eller 2 mindre stykker på midten af papiret. Kom mere grønt ovenpå, og hæld kokosmælksaucen henover. Fold bagepapiret indover fisken og fold papiret sammen i kanten.

4. Placér fiske-pakkerne på en bageplade, og bag dem 15-17 min. ved 200 grader.

5. Servér fiske-pakkerne med limebåde til at krydre maden med, friskhakket koriander og kogte jasminris.