SPONSORERET indhold
Fiske-reje-suppe med rød curry
En lækker smagsoplevelse af en thaisuppe med rejer og rød curry.
4 personer
Ingredienser
2 spsk. olie
4-6 spsk. rød currypaste (2- 3 spsk. hvis du bruger en færdig)
3 kaffirlimeblade (tørrede kan bruges) eller 1 tsk. reven limeskal
1 ds. kokosmælk 18-20 % fedt
6 dl hønsebouillon
4 miniauberginer eller 1 lille aubergine
300 g rødfiskefilet eller sej, skåret i 2½ x 2½ cm’s tern
200 g kæmperejer, uden skal men med halespids
2 spsk. fishsauce
evt. 1 lille håndfuld thaibasilikum
2 røde chilier eller 1 rød peber
Tilbehør:
jasminris, evt. pyntet med frisk koriander
- Varm olien op i en wok eller stegegryde. Svits den røde currypaste heri 1-2 min. Kom kaffirlimeblade, kokosmælk og bouillon i, og kog op.
- Kom tern af aubergine i, og kog dem med i 5 min. Kom fisken og rejerne i, og kog dem forsigtigt med i ca. 3 min.
- Smag til med fishsauce. Pynt evt. med basilikumblade og snittet chili eller tern af peberfrugt.