Fiskeboller med tomatsovs
SPONSORERET indhold

Fiskeboller med tomatsovs

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her får du opskriften på fiskeboller med tomatsovs.

22. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 20 min.
1 pakke fiskefars, 400 g
1/2 l fiskebouillon eller vand med salt
1 fed hvidløg
10 g frisk ingefær
1 skalotteløg
1 spsk olivenolie
1 dåse hakkede tomater
1 bdt persille
salt og peber

  1. Start med sovsen:
  2. Sauter finthakket skalotteløg, hvidløg og ingefær i en gryde med olivenolie og hæld tomaterne ved. Krydr med salt og peber og lad sovsen simre 15-20 min.
  3. Sæt bouillon eller vand over at koge og skru ned, så det holder sig lige under kogepunktet.
  4. Form farsen til boller med en ske og læg dem i den varme væske.
  5. Lad dem simre ca. 8 min. Tag bollerne op med en hulske og dryp dem af på køkkenrulle.
  6. Læg dem i dybe tallerkner med tomatsovs og drys med hakket persille.
  7. Server med kogte ris eller brød.