Fiskesuppe med jordskok
SPONSORERET indhold

Fiskesuppe med jordskok

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne fiskesuppe ser rigtig flot ud og egner sig fint som gæstemad. Den kan eventuelt deles til 2 personer som forret, og så kan der serveres en hovedret med 85 g kød og 175 g grønsager.

Af: Inge Kauffeldt (DDV) Foto: Lars Ranek Opskrifter: Inge Kauffeldt (DDV)
18. jan. 2012 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

120 g torsk eller anden hvid fisk
50 g blåmuslinger (vægt uden skal)
125 g jordskok
25 g skalotteløg
50 g selleri
50 g gulerod
4 dl vand
3 tsk fiskebouillon
1 lille bundt dild
1 fed hvidløg
lidt safran (kan erstattes af gurkemeje)
salt & peber
eventuelt 25 g DDV yoghurt
dildkviste

  1. Skær grønsagerne i bittesmå tern og kog dem møre i vand tilsat bouillon, dild, hvidløg og safran.
  2. Kog stænglerne af dilden med (fjernes efter kogning).
  3. Skær torsken i store tern og damp dem og muslingerne hver for sig. Fisk og muslinger lægges i suppen, der smages til og eventuelt rundes af med en klat DDV yoghurt. Pynt med friske dildkviste.