Avokado-rejesalat med quinoa & spinat
SPONSORERET indhold

Avokado-rejesalat med quinoa & spinat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

De monoumættede fedtsyrer i avokado sænker insulinniveauet og fjerner fedtet på maven.

Af: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
06. jun. 2014 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

Avokado-rejesalat med quinoa & spinat

1 dl sort quinoa
2 dl vand
kødet af 2-3 avokadoer i både
1 bakke babyspinat
lidt persille, dild, skovsyre eller
purløg
200 g store kogte rejer
DRESSING:
1 spsk avokadoolie eller
kold-presset olivenolie
saft af 1 lime
2 fed knust hvidløg
salt, peber

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    220 Kcal
  • Fedt:
    37 %
  • Protein:
    25 %
  • Kulhydrat:
    38 %

Sådan laver du avokado-rejesalat med quinoa & spinat

Kog quinoaen efter anvisningen på pakningen og lad den afkøle. Bland spinaten med quinoa og de øvrige ingredienser. Pisk dressingen sammen og smag den til, før den dryppes over salaten.