Hjemmelavet marcipan
SPONSORERET indhold

Lav din egen (sukkerfri) marcipan

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det er faktisk slet ikke så svært at lave sin egen hjemmelavede marcipan - og her får du Michelle Kristensens helt egen opskrift på lækker hjemmelavet og sukkerfri marcipan.

Af: Michelle Kristensen Foto: Zoonar GmbH / Alamy Stock Photo
21. dec. 2016 | Opskrift | Fit living
Hjemmelavet marcipan til 15 personer | Total: 30 min

Ingredienser

150 g mandler

1 æggehvide

1 knsp. Stevia MaxSød

Sådan laver du hjemmelavet marcipan

1. Mandlerne lægges i blød i koldt vand. Efter 3 timer hældes vandet fra, og mandlerne overhældes herefter med friskkogt vand. Lad stå i 5 minutter, og smut så mandlerne.

SE OGSÅ: Opskrift på roulade med marcipan og nougat

2. Blend de smuttede mandler i foodprocessoren, til de er helt fine, og tilsæt æggehvide samt 1 knsp. Stevia MaxSød.

LÆS MERE: Julesmåkager: Marcipanstjerner med citron

 

3. Smag marcipanmassen til, og tilsæt evt. lidt mere Stevia. Opbevares på køl.

 

PRØV OGSÅ:  Michelle Kristensens sunde brunkager uden sukker