Kyllinge- & karrysuppe
SPONSORERET indhold

Nem & sund suppe med kylling & karry

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skøn suppe med masser af smag. Se her, hvordan du laver en lækker og sund suppe med kylling og karry. Mums!

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
24. aug. 2020 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

400 g kyllingefilet
1 spsk olie
2-3 tsk rød karrypasta
2 fed hvidløg
1 chili
salt, peber
2 peberfrugter i tern
2 gulerødder i tern
2 snittede porrer
6 dl grønsags- eller kyllingebouillon
2 dl madlavningsfløde 8%

Spicy nøddemix:
4-5 spsk græskarkerner
2 spsk pinjekerner
lidt paprika
citronmelisse
4 tyrkiske brød

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    520 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    27 %
  • Kulhydrat:
    43 %

Sådan laver du suppen:

  1. Skær kyllingefileterne i mindre stykker. Varm olien i en gryde, og tilsæt karrypasta. Brun kyllingekødet med finthakket hvidløg og chili. Krydr med salt og peber.
  2. Kom peberfrugt, gulerødder og porrer ved kødet. Tilsæt bouillon og fløde, og lad suppen simre i 10-5 minutter. Smag godt til med krydderier.
  3. Spicy nøddemix: Rist græskar- og pinjekerner gyldne under omrøring, og krydr dem med lidt salt og paprika.
  4. Anret suppen i varme skåle, og top med nøddemix og kryddergrønt. Server med tyrkiske brød.

 

Anbefalet til dig