mørbradbøffer med salat
SPONSORERET indhold

Mørbradbøffer med rosmarin & sprød salat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lidt lækkert til hverdag.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
05. feb. 2016 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

1 afpudset mørbrød
salt, peber
rosmarin
1 spsk olie til stegning evt. lidt kirsebærbalsamico

Salat:
2 snittede julesalat
2-3 stilke fintsnittet bladselleri
2 appelsiner eller 3 mandariner i skiver eller både
100 g granatæblekerner
25 g knuste valnøddekerner

Dressing:
1 spsk olivenolie
2 tsk sød sennep
1 spsk lys balsamico
300 g groft spelt- eller manitobabrød

Sådan gør du: Skær mørbraden i ca. 3 cm tykke skiver. Dup bøfferne tørre med køkkenrulle, og krydr med salt, peber og rosmarin. Varm olien, og brun bøfferne i 1 minut på hver side. Dæmp varmen, og steg kødet færdigt i 3-4 minutter på hver side. Dryp evt. med lidt kirsebærbalsamico mod slutningen af stegningen. Bland alle ingredienser til salaten. Pisk dressingen sammen, smag den til, og vend den med salaten, der serveres til bøfferne med godt, groft brød.

Energi pr. person: 490 kcal, fedt 30%, protein 26%, kulhydrat 44%