Rigatoni pasta med svampe
SPONSORERET indhold

Rigatoni med svampe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

De sunde grønne blade får et godt smagsmodspil af hvidløget.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
04. mar. 2016 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

300 g rigatoni eller tortiglioni, gerne fuldkorn
1 spsk olivenolie
2-3 fed knust hvidløg
2,5 dl fløde 9 %
salt, peber
reven muskatnød
500 g spinatblade
250-300 g svampemiks
2 tsk olivenolie
4 halve hvidløg

Sådan gør du: Kog, afdryp og hold pastaen varm. Varm olien i en gryde, og sauter hvidløgene kort. Hæld fløden ved, og kog den ind for rask varme. Krydr med salt, peber, og vær rundhåndet med muskatnød. Rist svampe og halve hvidløg i lidt olie ved god varme. Bland spinaten i den varme fløde sammen med pastaen, og server med de ristede svampe og hvidløg på toppen.

Energi pr. person: 420 kcal, fedt 29%, protein 15%, kulhydrat 56%