Ruller med rejer & agurk
Server rullerne som små lækre appetizere.
Ingredienser
20 g revet ingefær
1 dl æggeblommer
Saft fra ½ citron
8 dl vindruekerneolie
2-3 spsk sojasauce
2 store glaskål
1 agurk
2-3 stilke mynte
2-3 stilke koriander
200 g pil selv-rejer af god kvalitet
Sådan gør du: Start med at lave en mayonnaise af æggeblommer, citronsaft og vindruekerneolie ved at piske ingredienserne sammen med et piskeris eller på en foodprocessor.
Tilsæt olien i en tyndstråle lidt af gangen, mens der piskes. Når den har den ønskede konsistens, smager du den til med sojasauce og revet ingefær.
Skræl glaskålene, og skær dem i helt tynde skiver på en mandolin. Snit agurken i tynde tændstikker, og pluk mynten ud i små blade. Lav små pakker af glaskålen med rejer, agurk, koriander og mynte indeni, og luk dem med en tandstikker. Servér dem sammen med mayonnaisen.