tomatsuppe med røget paprika
SPONSORERET indhold

Smoky tomatsuppe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nem & smagfuld.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
25. mar. 2016 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

1 spsk olivenolie
2 hakkede løg
1 groftreven gulerod
2 stilke snittet bladselleri
2 fed knust hvidløg
2 tsk røget paprika
2 flækkede, grillede og flåede peberfrugter
2 dåser tomater
4 dl grønsagsbouillon
salt, peber
4 tynde skiver courgette
1 afdryppet mozzarellaost
200 g fuldkornsbrød

Sådan gør du: Varm olien i en gryde, og sauter løg, gulerod og bladselleri samt hvidløg heri i et par minutter. Drys den røgede paprika over, og rør om. Tilsæt peberfrugterne, skåret i mindre stykker, samt tomater og bouillon. Lad det hele snurre i 15-20 minutter. Blend og smag suppen til med salt og peber. Høvl lange tynde stykker af courgetten med en grønsagsskræller. Krydr dem med lidt salt, peber og paprika. Sno courgettestrimlerne omkring mozzarellaosten, der er skåret i mindre stykker, og sæt dem på lange spid. Server spiddene til suppen sammen med groft brød.  

● ● ● Energi pr. person: 340 kcal, fedt 29%, protein 20%, kulhydrat 51%