Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Koge/stegetid: 25 min.
Ikke fryse-egnet
6 skiver flæsk
1 stort æble (både)
6 svesker
6 salvieblade eller kvist rosmarin
1-2 løg eller rødløg (fintsnittet)
smør
2 dl bouillon eller vand
majsstivelse eller sovsejævner
2-3 tsk balsamico
salt og peber
snor eller tandstikkere
Tilbehør:
kartoffelmos
persille
- Skær evt. sværen af, bank flæskeskiverne lidt ud og drys dem med salt og peber.
- Læg en æblebåd, en sveske og et salvieblade eller et par rosmarinnåle på hver og rul dem sammen.
- Hæft dem med snor eller tandstikkere og brun dem på en varm pande med smør 4-5 min.
- Tag dem op og steg løgene bløde på panden. Læg rouletterne i løgene og tilsæt bouillon. Lad det simre 15-20 min. under låg. Jævn med majsstivelse eller sovsejævner.
- Smag til med balsamico, salt og peber og server med kartoffelmos og hakket persille.