Flæskerouletter med æbler og svesker
SPONSORERET indhold

Flæskerouletter med æbler og svesker

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
16. sep. 2013 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Koge/stegetid: 25 min.
Ikke fryse-egnet
6 skiver flæsk
1 stort æble (både)
6 svesker
6 salvieblade eller kvist rosmarin
1-2 løg eller rødløg (fintsnittet)
smør
2 dl bouillon eller vand
majsstivelse eller sovsejævner
2-3 tsk balsamico
salt og peber
snor eller tandstikkere
Tilbehør:
kartoffelmos
persille

  1. Skær evt. sværen af, bank flæskeskiverne lidt ud og drys dem med salt og peber.
  2. Læg en æblebåd, en sveske og et salvieblade eller et par rosmarinnåle på hver og rul dem sammen.
  3. Hæft dem med snor eller tandstikkere og brun dem på en varm pande med smør 4-5 min.
  4. Tag dem op og steg løgene bløde på panden. Læg rouletterne i løgene og tilsæt bouillon. Lad det simre 15-20 min. under låg. Jævn med majsstivelse eller sovsejævner.
  5. Smag til med balsamico, salt og peber og server med kartoffelmos og hakket persille.