Focacciabrød med rosmarin og parmesan
SPONSORERET indhold

Focacciabrød med rosmarin og parmesan

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
30. jun. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
10 stk.

Ingredienser

10 g gær
4 dl lunkent vand
1 tsk. salt
2 spsk. olivenolie
100 g durumhvedemel
ca. 450 g pizzamel el. hvedemel
Desuden:
4 spsk. friskhakket rosmarin
50 g parmesanost
3 spsk. olivenolie
1 tsk. flagesalt

  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen grundigt, så den bliver smidig. Lad dejen hæve tildækket i en skål ca. 3 timer.
  2. Del dejen i 10 kugler. Pres dem flade, så der bliver ca. 1 cm tykke cirkler ud af det. Lad dem efterhæve 15 min.
  3. Prik fordybninger med fingrene. Rør finthakket rosmarin, revet parmesan og olivenolie sammen, og smør det på brødene. Drys med salt. Bag brødene ca. 15 min. ved 225 gr.