SPONSORERET indhold
Franske stykker med ost
Nemme småbrød, der passer godt til supper og salater.
(8-10 stk.)
Ingredienser
2½ dl lunken mælk
2 spsk. olie
25 g gær
1½ tsk. salt
25 g revet ost, emmentaler el. Grana
ca. 300 g mel
durummel til formning
- Pisk mælk, olie, smuldret gær og salt sammen. tilsæt ost og halvdelen af melet, og bland godt. tilsæt gradvis mere mel, og ælt en blød dej sammen. lad den hæve ca. 40 min.
- Drys durummel på bordet, og vend dejen ud. drys dejen med mere durum, og klap luften ud af den. glat dejen let med en kagerulle, den skal være ca. 2 cm tyk.
- Skær den i passende “stykker” med et pizzahjul (meget bedre for bordet end en kniv), og læg dem til efterhævning på pladen. lad dem efterhæve ca. 30 min., og bag dem højt i ovnen ved 225 gr. i ca. 14 min.