Franske vafler
Hendes Verden

Franske vafler - opskrift fra Hendes Verden

Franske vafler

Del på

Det klassiske fyld i franske vafler er smørcreme. Kagerne på billedet er bagt i buffetstørrelse, du vælger selv, hvor store eller små dine franske vafler skal være.

Af 09.jan.2013 Mad

12 stk. i buffetstørrelse

2-3 plader optøet butterdej
æggehvide til pensling
tesukker til drys
Smørcreme:
1 bg. pasteuriserede æggeblommer
65 g blødt smør
50 g flormelis

  1. Ælt dejen let sammen, og rul den tyndt ud. Stik den ud med forme, der måler 8-10 cm, dejen trækker sig sammen under bagningen.
  2. Pensl med letpisket æggehvide, og drys med tesukker. Bag kagerne ved 175 gr. I ca. 25 min., eller til de er gyldne, lette og tørre.
  3. Pisk cremen sammen, og læg de helt afkølede kager sammen med den to og to. Brug en sprøjtepose.
Læs alt om Fransk mad Dessert
Del på
Kommentarer (0)
Henter...