SPONSORERET indhold
Franske vafler
Det klassiske fyld i franske vafler er smørcreme. Kagerne på billedet er bagt i buffetstørrelse, du vælger selv, hvor store eller små dine franske vafler skal være.
12 stk. i buffetstørrelse
Ingredienser
Franske vafler
2-3 plader optøet butterdej
æggehvide til pensling
tesukker til drys
Smørcreme:
1 bg. pasteuriserede æggeblommer
65 g blødt smør
50 g flormelis
- Ælt dejen let sammen, og rul den tyndt ud. Stik den ud med forme, der måler 8-10 cm, dejen trækker sig sammen under bagningen.
- Pensl med letpisket æggehvide, og drys med tesukker. Bag kagerne ved 175 gr. I ca. 25 min., eller til de er gyldne, lette og tørre.
- Pisk cremen sammen, og læg de helt afkølede kager sammen med den to og to. Brug en sprøjtepose.