Opskrift på french toast med bær og ahornsirup
SPONSORERET indhold

French toast med bær og ahornsirup

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
17. jun. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

2 æg
4 dl mælk
2 tsk sukker
1 tsk kanel
500 g blandede bær, f.eks. blåbær og hindbær
2 dl ahornsirup
smør til stegning
8 skiver daggammelt franskbrød

Sådan laver du french toast

1. Pisk æg og mælk sammen med sukker og kanel. Bland bær og ahornsirup sammen, og mos nogle af bærrene ud i siruppen med en gaffel for at få lidt af frugtsaften blandet sammen med resten.

2. Smelt en klat smør i en pande. Vend hver brødskive i æggeblandingen, og steg dem i smør, ca. 2 minutter pr. side ved middel varme. Servér med bær-siruppen over.

Tip:
Næsten alle lande har opskrifter, hvor man skal bruge daggammelt brød – det er noget de fleste altid har liggende. French toast er en hurtig måde at lave en lækker morgenmad på – og få brugt dine brødrester.