Frikadeller med bønnesalat
SPONSORERET indhold

Frikadeller med bønnesalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nyd en klassiker i slankere og sundere forklædning.

Af: Anne Bech Foto: Flemming Leitorp
19. aug. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
3

Ingredienser

Frikadeller:
400 g oksekød
1 stort løg
1 æg
1 spsk speltmel eller Husk (psyllium-frøskaller), hvis du har salt og peber

Bønnesalat:
4-500 g haricotsverts (frosne eller friske)
1 stort rødløg

Dressing:
2-3 spsk olivenolie
2-3 spsk rødvinseddike
1 tsk grov sennep
evt. en tsk honning
lidt salt

Sådan gør du

Frikadeller:
Løget snittes og blandes sammen med kød, æg og mel. Bland det godt, og lav frikadeller ud af farsen. Steg dem ved middelvarme på en pande.

Bønnesalat:
Kog 1 liter vand. Put haricots verts i en stor skål. Hæld vandet over bønnerne, lad det stå et øjeblik, og hæld vandet fra igen. Snit et stort rødløg. Kom det over bønnerne. Lav dressingen. Rør godt sammen, og hæld direkte ud over bønner og rødløg.

Servér straks hele herligheden.