SPONSORERET indhold
Kyllingefrikadeller med gurkemeje og cayennepeber
Disse frikadeller er rigtig gode både til aftensbordet og til madpakken dagen efter. Kyllingekød kan fås i god kvalitet, og det hænger sammen med prisen.
Kyllingefrikadeller til 4 personer |
Total: 15 min
Ingredienser
500 g kyllingefilet
1 gulerod
1 løg
4 fed hvidløg
4 cm ingefær
1 æg
2-3 spsk fuldkornsmel
havsalt
1 spsk gurkemeje
1 tsk cayennepeber
smør til stegning
3 spsk sesamfrø – til rulning
Sådan laver du kyllingefrikadeller med gurkemeje og cayennepeber
Kom alle de dejlige ingredienser i en foodprocessor, og kør til du har en fin gul og dejlig fars.
Form dellerne med en ske, og rul dem i sesamfrø, før du kommer dem på panden i smør.
Steg til de er gyldne på ydersiden – ca. 15 minutter.