Opskrift på kyllingefrikadeller
SPONSORERET indhold

Kyllingefrikadeller med gurkemeje og cayennepeber

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Disse frikadeller er rigtig gode både til aftensbordet og til madpakken dagen efter. Kyllingekød kan fås i god kvalitet, og det hænger sammen med prisen.

Af: Louise Bruun Foto: Line Thit Klein
25. okt. 2016 | Opskrift | ALT for damerne
Kyllingefrikadeller til 4 personer | Total: 15 min

Ingredienser

500 g kyllingefilet
1 gulerod
1 løg
4 fed hvidløg
4 cm ingefær
1 æg
2-3 spsk fuldkornsmel
havsalt
1 spsk gurkemeje
1 tsk cayennepeber
smør til stegning
3 spsk sesamfrø – til rulning

Sådan laver du kyllingefrikadeller med gurkemeje og cayennepeber

Kom alle de dejlige ingredienser i en foodprocessor, og kør til du har en fin gul og dejlig fars.


Form dellerne med en ske, og rul dem i sesamfrø, før du kommer dem på panden i smør.


Steg til de er gyldne på ydersiden – ca. 15 minutter.