Få opskriften på den lækreste, letteste jordbærsorbet
SPONSORERET indhold

Jordbærsorbet

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En frisk og læskende sorbet med den smukkeste farve.

Af: Cecilie Svensson Foto: Line Thit Klein
28. jul. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Jordbærsorbet

 

500 g søde og smagfulde jordbær, helst danske
½ liter æblemost
2 spsk flydende honning
2 spsk fintrevet ingefær

Sådan laver du jordbærsorbet

Hæld æblemosten i en kasserolle, og lad den koge ind til en tredjedel. Lad den køle ned, til den er helt kold i køleskabet.

Blend jordbær, afkølet æblejuice, honning og ingefær til en lind masse, og kør den på ismaskine, til konsistensen er som blød sorbet. Opbevar på frys.

Alternativt fryses den efter samme opskrift som chokoladesorbeten.

PRØV OGSÅ: Kokos-banan-parfait