Rødkålssalat opskrift
SPONSORERET indhold

Rødkålssalat med druer, appelsin og pekannød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Super frisk rødkålssalat med nødder der gør den sød og sprød.

Af: Martin Haugaard Zielke Foto: Mikkel Adsbøl
13. jan. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
Rødkålssalat med druer, appelsin og pekannød til 4 personer | Total: 30 min

Ingredienser

1/4 rødkålshoved
1 citron, økologisk
3 appelsiner
20 røde druer
2 spsk tørrede tranebær
3 spsk olivenolie
1 spsk balsamico
1 spsk honning
salt og peber
20 pekannødder
10 hasselnødder

Sådan laver du rødkålssalat

1.  Skyl rødkål og skær det i små aflange tynde stykker.

2. Riv citronen og pres saften af den. Befri appelsinerne for skind og hinde, og skær dem i mindre stykker.

3. Del druerne i halve. Kom rødkål, appelsiner, druer, citronskal og -saft i en skål.

4.  Bland olivenolie, balsamico og honning sammen, og vend det i salaten. Smag salaten til med salt og peber.

5. Lad salaten stå og trække i ca. 10 min. Drys med hakkede pekannødder og hasselnødder over salaten lige inden servering.