Frokostboller med hørfrø
SPONSORERET indhold

Frokostboller med hørfrø

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nemme og lækre frokostboller med hørfrø.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jesper Glyrskov
12. jun. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
20 stk.

Ingredienser

Frokostbolle med hørfrø
25 g gær
5 dl lunken skummetmælk
1 æg
1 dl hørfrø
2 dl havregryn
2 dl rugmel
1½ tsk. salt
1 spsk. olie
ca. 600 g hvedemel

  1. Udrør gæren i mælken. Rør æg, hørfrø, havregryn, rugmel og halvdelen af hvedemelet i. Lad det stå 15 min. Tilsæt salt, olie og resten af hvedemelet, og ælt dejen sammen. Lad dejen hæve ca. 1 time tildækket et lunt sted.
  2. Del dejen i 20 stykker, og form dem til boller. Læg dem på bagepapir, og lad dem efterhæve ca. 15 min.
  3. Bag bollerne ved 225 gr. i ca. 18 min. på midterste ovnribbe.

Anbefalet til dig