Frokostbrød med røget fisk, agurk og spicy majssalsa
Giv frokostfisken lidt sydamerikansk touch med majssalsa.
Ingredienser
1 baguette
olivenolie
Majssalsa:
2 majskolber
¼-½ agurk
3 forårsløg
1 mild chili
½ bundt purløg
1 lime
200 g røget fisk i skiver
Sådan gør du
Skær brødet i skiver, dryp med lidt olivenolie, og grill dem, eller rist dem sprøde på en rist i ovnen.
Majssalsa:
Befri majskolberne for yderblade. Skær de friske majs af kolben med en skarp kniv. Skær agurk i små tern og forårsløg i tynde skiver. Hak chili og purløg fint, og pres saften fra lime. Steg majskernerne på en pande med lidt olivenolie 2-3 min. Tag det af panden, og krydr med forårsløg, chili, agurk, purløg og limesaft.
Tilberedning
Kom skiver af røget fisk på brødet, og kom majssalsaen på toppen. Server som et skønt og nemt frokostbrød på en varm sommerdag.