Frugtbrød
SPONSORERET indhold

Frugtbrød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Dadler er gode i frugtbrød, fordi de tilfører sødme til de mere syrlige, tørrede frugter.

Af: Mikkel Adsbøl Foto: Mikkel Adsbøl
27. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
1 stk.

Ingredienser

ca. 75 g bløde abrikoser
ca. 150 g stenfri dadler
ca. 75 g tørrede figner
ca. 50 g kokosmel
saft af ½ appelsin
50 g valnødder
150 g marcipan
1 dl sigtet flormelis

  1. Skær abrikoser, dadler og figner i mindre stykker, og kør dem i foodprocessoren sammen med kokosmel og appelsinsaft.
  2. Tilsæt grofthakkede valnødder, og ælt massen sammen. form den til en stang.
  3. Ælt marcipanen sammen med flormelis. læg den på et viskestykke, og tryk den flad med hænderne. dæk med resten af viskestykket, og rul den ud med en kagerulle.
  4. Læg frugtstangen på marcipanen, og pak den fint ind. Vend samlingen nedad, og skær forsigtigt stangen i skiver.