Fudge
SPONSORERET indhold

Fudge (karameller)

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Vi har fremtryllet en fantastisk himmerigsmundfuld til din konfektskål - fudge, som er en blød karamel.

Af: Nicoline Olsen Foto: VK StOCK
08. nov. 2016 | Opskrift | Hendes Verden
25 stk. fugde (karameller)

Ingredienser

Fudge (karameller)

900 g lys rørsukker
100 g smør
2½ dl mælk
2 dl kondenseret mælk

Sådan laver man fudge (karameller)


1. Kom alle ingredienserne i en slip let-pande. Varm massen langsomt op ved lav varme, rør hele tiden rundt med en træske. Skru kortvarigt op for blusset, når smør og sukker er smeltet. Skru ned igen, og lad massen stå og simre i 15-20 min., rør i massen undervejs. Tag karamellen af varmen, når den er lysebrun.

 

2. Kom bagepapir i en lille bradepande (ca. 20 x 30 cm), og hæld karamellen herpå. Lad massen køle af i ½ times tid. Skær den ud i små firkanter (ca. 1½ x 1½ cm). Lad karamellerne køle helt af. Opbevar dem i en lufttæt boks på køl.