Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Lækker blød fudge.

Opskrift på fugde

Fudge (karameller)

Vi har fremtryllet en fantastisk himmerigsmundfuld til din konfektskål - fudge, som er en blød karamel.

Bedømmelse
25 stk. fugde (karameller)

Fudge (karameller)

900 g lys rørsukker
100 g smør
2½ dl mælk
2 dl kondenseret mælk

Sådan laver man fudge (karameller)


1. Kom alle ingredienserne i en slip let-pande. Varm massen langsomt op ved lav varme, rør hele tiden rundt med en træske. Skru kortvarigt op for blusset, når smør og sukker er smeltet. Skru ned igen, og lad massen stå og simre i 15-20 min., rør i massen undervejs. Tag karamellen af varmen, når den er lysebrun.

 

2. Kom bagepapir i en lille bradepande (ca. 20 x 30 cm), og hæld karamellen herpå. Lad massen køle af i ½ times tid. Skær den ud i små firkanter (ca. 1½ x 1½ cm). Lad karamellerne køle helt af. Opbevar dem i en lufttæt boks på køl.

ingredienser

4

tilberedning

ca. 0 minutter

specialkost

kategori

Dessert

nationalitet

energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok