Fuldkornshvedebrød
SPONSORERET indhold

Fuldkornshvedebrød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Dejligt groft brød, der virkelig smager af korn. Bor du et sted, hvor du kan købe friskmalet mel, er det helt perfekt til dette brød.

Af: Karen Hare Foto: Thomas Hergaard
13. maj. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
1 stk.

Ingredienser

2 dl mælk
1 dl yoghurt
50 g gær
2 tsk. salt
300 g fuldkornshvedemel
ca. 200 g mel
smør til formen, æggehvide til pensling og sesam til drys

  1. Mælk, yoghurt, smuldret gær, salt og fuldkornshvedemel piskes sammen til en sej, klistret dej. Brug håndmikseren, og regn med 5-6 min. Lad dejen hæve ca. 30 min.
  2. Tilsæt mel, ælt dejen færdig og form den til et brød, der lægges i en smurt form til efterhævning.
  3. Det færdighævede brød pensles, ridses, drysses og bages ved 200 gr. i ca. 30 min.