Fyldt brød
SPONSORERET indhold

Fyldt brød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
30. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

(4-6 personer)
1 filonebrød el. lign.
1 glas pesto
1 salathoved
1 glas grillet rød peberfrugt
1 glas marinerede artiskokhjerter
1-2 avocadofrugter
100 g ost i skiver
150 g kogt skinke, parmaskinke eller serranoskinke
frisk basilikum

  1. Halver brødet på langs og udhul lidt af krummen.
  2. Smør brødet med pesto og læg salatblade på underdelen. Læg derefter tynde skiver afdryppet peberfrugt og artiskok, skinke og ost samt avocadoskiver og friske basilikumblade.
  3. Læg „overdelen“ på og pak brødet ind i film. Læg det på et fad og læg noget tungt ovenpå som pres. Stil det hele i køleskabet min. 2 timer.
  4. Skær brødet i skiver og server.