Fyldt farsbrød
SPONSORERET indhold

Fyldt farsbrød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
15. sep. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 40 min.
Koge/stege/bagetid: ca. 45 min.
Fryse-egnet

Ingredienser:

50 g soltørrede tomater (hakkede)
400 g hakket kalvekød
½ tsk salt
1 æg
50 g parmesanost (revet)
50 g rasp
1 tsk basilikum
1 tsk oregano
friskkværnet peber

Fyld:

250 g frisk spinat (eller frossen helbladet)
250 g markchampignoner (i kvarter)
15 g smør
1 skalotteløg (finthakket)
1-2 fed hvidløg (finthakket)
salt og peber

Tilbehør:

blandet salat
evt. pasta og pesto

Sådan gør du:

  1. Overhæld de soltørrede tomater med kogende vand og lad dem trække 10 min. Skyl spinaten og slyng den tør.
  2. Brun champignonerne i en dyb pande med smør og tilsæt skalotteløg og hvidløg. Steg under omrøring i 2-3 min. og vend spinaten i.
  3. Varm det igennem et par min. og krydr med salt og peber. Hæld det ud på en tallerken til afkøling. Tænd ovnen på 175 grader.
  4. Ælt kødet sammen med salt. Rør tomaterne og 1 dl af tomatvandet i farsen sammen med de øvrige ingredienser.
  5. Bred farsen ud på et stort stykke plastfilm, ca. 22x26 cm. Fordel det afdryppede fyld på farsen og rul den sammen som en roulade.
  6. Læg den i en bradepande med bagepapir og bag den i ovnen i ca. 45 min. Server med en blandet salat og evt. friskkogt pasta vendt med lidt pesto.