SPONSORERET indhold
Fyldt mørbrad med fennikel-appelsinsalat
Kig efter mørbrad på tilbud. Førhen var mørbrad kun til festlige lejligheder, men det kan nu sagtens være hverdagsmad.
Ingredienser
170 g svinemørbrad
6 stk soltørrede tomater
30 g daggammelt brød uden skorpe
2 spsk hakket persille
peber
1-2 tsk sennep
1 dl bouillon (1 dl vand + 1 tsk pulver)
Fennikel-appelsinsalat
1 appelsin
200 g fennikel
1 håndfuld rucolasalat
2 tsk citronolivenolie
salt & peber
- Afpuds mørbraden for fedt og sener. Skær et stykke af, som vejer ca 170 gram.
- Pres et hul igennem kødet med skaftet af en træ grydeske. Kom soltørrede tomater, brød, persille og peber i en minihakker og hak det hele godt.
- Stop fyldet ind i mørbraden og læg den i et lille ovnfast fad.
- Smør oversiden med sennep, hæld bouillon i fadet og bag mørbraden i ovnen ved 200° i ca en halv time, til kødet er gennemstegt.
- Skær skrællen af appelsinen med en skarp kniv og skær appelsinen i skiver.
- Snit fennikel i tynde strimler. Vend appelsin, fennikel og rucolasalat sammen i en skål.Fordel citronolie over og krydr med salt og peber.
- Skær mørbraden i skiver og server dem med salaten.