Fyldt mørbrad på kartoffelbund
SPONSORERET indhold

Fyldt mørbrad på kartoffelbund

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Mørbraden er fyldt med krydderurter og omviklet med spegeskinke, det giver i forening en fin smag.

06. jan. 2016 | Opskrift | Hjemmet
Fyldt mørbrad på kartoffelbund til 4 personer | Total: en time

Ingredienser

Fyldt mørbrad på kartoffelbund

 

1 mørbrad (600-700 g)
4-5 spsk hakket persille
1 citron
8 fed hvidløg
2 skiver spegeskinke
800 g kartofler
150-200 g grønne bønner
salt og peber

Sådan laver du fyldt mørbrad på kartoffelbund


1. Puds en mørbrad (600-700 g) fri for sener og hinder og skær den knap igennem på langs.

2. Bred mørbraden ud og bank den let med håndroden. Krydr med salt og peber.

3. Bland 4-5 spsk hakket persille, reven skal af 1 citron og 1 fed hakket hvidløg og fordel det over mørbraden. Rul mørbraden sammen om fyldet.

4. Vikl 2 skiver spegeskinke om mørbraden.

5. Skrub og tør 800 g kartofler og skær dem i mundrette stykker.

6. Læg kartoflerne i et smurt, ovnfast fad sammen med 150- 200 g grønne bønner, der er skåret i mindre styker, og 7 småtskårne fed hvidløg.

7. Krydr med salt og peber og kom lidt olie over. Læg mørbraden øverst. Stil retten i ovnen ved 200 grader 40-45 min.

8. Vend mørbraden, når halvdelen af stegetiden er gået. Skær mørbraden i skiver og server retten med brød.