Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Gazpacho a la Price.

Opskrift på gazpacho a la Price

Gazpacho a la Price

En frisk suppe til en varm sommerdag. Servér den med forskelligt tilbehør, så hver gæst kan designe sin helt egen suppe. Her får du brødrene Prices version af den skønne spanske gazpacho suppe.

Bedømmelse
Gazpacho a la Price til 4 personer

Gazpacho a la Price

 

2-3 skiver hvidt landbrød (uden skorpe)
2 dl vand
½ kg modne tomater
1 stor agurk
rød, gul og grøn peber (efter smag)
2-3 fed hvidløg
ca. 1 dl olivenolie
3 spsk sherryvineddike
salt og peber


Tilbehør:
2 tomater
1 salatløg (eller rødløg, finthakket)
rød og grøn peber (små tern)
½ agurk
hvidt brød (uden skorpe)
olivenolie

Sådan laver du gazpacho a la Price


1. Skær brødet i mindre stykker og udblød det i koldt vand i ca. 30 min. Skold tomaterne og flå skindet af dem. Skær dem i kvarter og fjern kernerne. Skræl agurken og flæk den. Skrab kernerne ud og skær den i mindre stykker.

2. Vask peberfrugterne og skær dem i grove stykker uden kerner og mellemvægge. Pil hvidløgene og kom hele molevitten (inkl. olivenolie) i en blender.

3. Tilsæt evt. lidt vand, mens der blendes (suppen må dog ikke blive alt for tynd). Smag til med salt, peber og sherryvinaigre. Sæt suppen i køleskabet, til den skal spises.


Tilbehør: Flå evt. tomaterne, udkern dem og skær dem i fine tern. Det samme med pebrene og agurken. Skær brødet i tern og rist dem gyldne og sprøde på en pande med olivenolie. Servér suppen med tilbehøret i små skåle.

Tip

Man kan udvide repertoiret med f.eks. små stykker serranoskinke eller hakkede, hårdkogte æg. 

Ingredienser

10

Tilberedning

ca. 40 MIN.

Type

Suppe

Specialkost

Kategori

Hovedret

Nationalitet

Spansk

Energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok