Gazpacho a la Price
Foto: Thomas Hergaard | Gazpacho a la Price.
Hjemmet

Gazpacho a la Price

Gazpacho a la Price

Del på

En frisk suppe til en varm sommerdag. Servér den med forskelligt tilbehør, så hver gæst kan designe sin helt egen suppe. Her får du brødrene Prices version af den skønne spanske gazpacho suppe.

Af Adam og John Price 04.jan.2016 Mad

40 MIN.

Gazpacho a la Price til 4 personer

Gazpacho a la Price

 

2-3 skiver hvidt landbrød (uden skorpe)
2 dl vand
½ kg modne tomater
1 stor agurk
rød, gul og grøn peber (efter smag)
2-3 fed hvidløg
ca. 1 dl olivenolie
3 spsk sherryvineddike
salt og peber


Tilbehør:
2 tomater
1 salatløg (eller rødløg, finthakket)
rød og grøn peber (små tern)
½ agurk
hvidt brød (uden skorpe)
olivenolie

Sådan laver du gazpacho a la Price


1. Skær brødet i mindre stykker og udblød det i koldt vand i ca. 30 min. Skold tomaterne og flå skindet af dem. Skær dem i kvarter og fjern kernerne. Skræl agurken og flæk den. Skrab kernerne ud og skær den i mindre stykker.

2. Vask peberfrugterne og skær dem i grove stykker uden kerner og mellemvægge. Pil hvidløgene og kom hele molevitten (inkl. olivenolie) i en blender.

3. Tilsæt evt. lidt vand, mens der blendes (suppen må dog ikke blive alt for tynd). Smag til med salt, peber og sherryvinaigre. Sæt suppen i køleskabet, til den skal spises.


Tilbehør: Flå evt. tomaterne, udkern dem og skær dem i fine tern. Det samme med pebrene og agurken. Skær brødet i tern og rist dem gyldne og sprøde på en pande med olivenolie. Servér suppen med tilbehøret i små skåle.

Tip

Man kan udvide repertoiret med f.eks. små stykker serranoskinke eller hakkede, hårdkogte æg. 

Del på
Kommentarer (0)
Henter...