Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Gløgg
Foto: Thomas Hergaard
Hjemmet

Opskrift på hjemmelavet gløgg

Gløgg

Del på

Her i december er der tradition for at servere en lækker hjemmelavet gløgg til gæsterne.

Af Hanne Bloch | 08.nov.2016 | Mad

30 MIN.

Gløgg til 8-10 personer

Gløgg

2 1/2 liter rødvin
et par strimler citronskal
2 appelsiner (snittet skal og saft)
3-4 hele nelliker
2 stk. hel kanel
evt. 2 dl portvin
100 g rosiner
100 g mandler (smuttede)

Energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Kategori

Sådan laver du hjemmelavet gløgg


Opvarm 1/2 liter af rødvinen med citron- og appelsinskal, appelsinsaft og krydderier.


Lad det trække 10 min. og si det.


Hæld det tilbage i gryden og kom resten af rødvinen i. Varm til kogepunktet og tilsæt portvin, rosiner og mandler.


Varm gløggen til kogepunktet og servér straks efter.

Læs alt om gløgg
Del på
Kommentarer (0)