Gløgg
SPONSORERET indhold

Gløgg

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

27. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
10 glas

Ingredienser

Gløgg

 

Ekstrakt:
2 dl vand
½ dl brun farin
1 dl sukker
skallen af 1 appelsin
3 stænger kanel
10 hele nelliker


Desuden:
1 flaske kraftig rødvin, gerne en rhone
100 g smuttede mandler i splitter
100 g rosiner udblødt i 1 dl cognac, gerne natten over

  1. Kom alle ingredienserne til ekstrakten i en gryde, og kog dem sammen ca. 10 min. Lad det trække ½ time, og si ekstrakten.
  2. Kom ekstrakt, rødvin og mandler i en gryde. Kog langsomt gløggen op under omrøring. Når det er lige ved kogepunktet, tilsæt da rosiner. Tag gløggen fra varmen, og server den straks.