Opskrift på hjemmelavet gløgg

Gløgg

Her i december er der tradition for at servere en lækker hjemmelavet gløgg til gæsterne.

Bedømmelse
Gløgg til 8-10 personer

Gløgg

2 1/2 liter rødvin
et par strimler citronskal
2 appelsiner (snittet skal og saft)
3-4 hele nelliker
2 stk. hel kanel
evt. 2 dl portvin
100 g rosiner
100 g mandler (smuttede)

Sådan laver du hjemmelavet gløgg


Opvarm 1/2 liter af rødvinen med citron- og appelsinskal, appelsinsaft og krydderier.


Lad det trække 10 min. og si det.


Hæld det tilbage i gryden og kom resten af rødvinen i. Varm til kogepunktet og tilsæt portvin, rosiner og mandler.


Varm gløggen til kogepunktet og servér straks efter.

ingredienser

8

tilberedning

ca. 30 minutter

type

specialkost

kategori

Drikke

nationalitet

energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

tags

gløgg
Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok