Gnocchi med asparges og pesto
SPONSORERET indhold

Gnocchi med asparges og pesto

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
12. jul. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(4 pers.)

Ingredienser

400 g grønne asparges
2 pk. gnocchi (købes ferske i større supermarkeder)
100 g pesto
1 rød peber
1 dl basilikumblade
4 spks. pinjekerner

  1. Knæk eller skær den træede ende af aspargesene af. Skær aspargesene i 2-3 cm stykker.
  2. Kog gnocchierne efter anvisning på emballagen. Kog aspargesene med de sidste 2 min. af kogetiden. Afdryp i en sigte. Vend gnocchier og asparges med pesto.
  3. Pynt retten med tern af rød peber, basilikum og panderistede pinjekerner.