Gode morgenboller
SPONSORERET indhold

Gode morgenboller

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lav dejen aftenen før, og lad den hæve i køleskabet natten over.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jesper Glyrskov
02. jul. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
12 stk.

Ingredienser

10 g gær
5 dl lunkent vand
2 spsk. olie
1½ tsk. salt
2 dl grahamsmel
500 g pizzamel

  1. Rør gæren ud i vandet. Tilsæt salt og olie, og rør melet i. Dejen skal være klistret og kan ikke æltes. Dæk skålen til med plastfilm, og stil den i køleskabet natten over.
  2. Dagen efter formes 12 boller med meldryssede hænder. Lad dem efterhæve i 15 min. Bag bollerne ved 225 gr. på midterste ovnribbe i ca. 20 min.