Muffins til morgenmad
Foto: Fra Ditte Ingemanns bog "Mit Grønne Køkken"
fit living

Muffins til morgenmad

Go'morgen-muffins

Del på

Det er lækkert at starte sin morgen med en lun muffin – og så endda med grøntsager i.

Af Ditte Ingemann 08.jan.2016 Mad

8 stk.

150 g alm. mandelmel
2 tsk bagepulver
50 g pekannødder, grofthakket
1 moden banan
3 æg
50 g kokosolie, smeltet
125 g squash, revet

Sådan gør du: Bland mel, bagepulver og nødder sammen i en skål. Mos bananen, og bland den med æg og kokosolie. Rør de våde ingredienser sammen med de tørre, og vend til sidst revet squash i dejen. Rør det hele godt sammen, fordel dejen i 8 muffinforme, og bag ved 200 grader i ca. 25 minutter.

Del på
Kommentarer (0)
Henter...