Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Lækker varm græskarsuppe.

Opskrift på græskarsuppe med cremefraiche og græskarkerner

Græskarsuppe med cremefraiche og græskarkerner

Græskarsuppen er lavet af en hokkaido og smager fantastisk med en klat cremefraiche og ristede græskarkerner.

Bedømmelse
Græskarsuppe til 4 personer

Græskarsuppe med cremefraiche og græskarkerner

1 løg (hakket)
1-2 fed hvidløg (hakket)
2 spsk olivenolie
600-700 g græskarkød (i terninger)
salt
peber
1 l hønsebouillon
1-2 spsk citronsaft


Topping:
1 dl cremefraiche
50 g græskarkerner

Tilbehør:
brød

Sådan laver du græskarsuppe

Steg løg og hvidløg bløde og blanke i olivenolie. Vend græskarterningerne i, krydr med salt og peber og steg dem blanke i 3-5 min. Tilsæt bouillon og giv det et opkog. Skru ned og lad suppen simre, til græskarstykkerne er helt møre – det tager ca. 15 min. Blend suppen jævn og smag til med citronsaft, salt og peber. Rist græskarkernerne gyldne på en tør pande. Server suppen i dybe tallerkner med cremefraiche og græskarkerner. 

VIGTIGT!

Smag altid på et græskar, før du tilbereder det. Hvis det smager bittert, skal stykket spyttes ud, og man skal straks kassere hele frugten, da den bitre frugt indeholder et giftigt bitterstof.

Tip

Tilsæt evt. lidt krydderier sammen med løgene: 1 tsk karry eller lidt frisk ingefær og/eller chili.

Ingredienser

8

Tilberedning

ca. 0 MIN.

Type

Suppe

Specialkost

Kategori

Hovedret

Nationalitet

Energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok