Græskarsuppe med karry og kokosmælk
SPONSORERET indhold

Græskarsuppe med karry og kokosmælk

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Græskarsuppe med et hokkaido-græskar som hovedingrediens. Dens kød er skrigorange og liver op på en grå og kold hverdagsaften. Og tilsætter du lidt frisk chili, får du også varmen!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
05. sep. 2019 | Opskrift | Hjemmet
Græskarsuppe til 2 personer

Ingredienser

Græskarsuppe med karry og kokosmælk

Fryse-egnet

1 løg
1 fed hvidløg
10 g frisk ingefær
1-2 tsk karry
1 spsk olie
1 hokkaido-græskar (ca. 400 g frugtkød)
1 dåse kokosmælk
½ liter grønsagsbouillon
citron eller lime
salt og peber


Tilbehør: brød

Sådan laver du græskarsuppe med karry og kokosmælk

1. Svits finthakket løg, hvidløg, ingefær og karry i en gryde med olie ca. 5 min. 

2. Skær skrællen af græskarret og skær den i både. Skrab frø og kerner ud og skær frugtkødet i tern. Vend dem i gryden og tilsæt kokosmælk og bouillon. 

3. Lad suppen simre, til alt er mørt – ca. 20 min. 

4. Blend suppen jævn og smag til med ca. 1 spsk citrussaft, salt og peber. Servér med brød.  

Anbefalet til dig