Græskarsuppe med karry og kokosmælk
Foto: Thomas Hergaard | Græskarsuppe med karry og kokosmælk.
Hjemmet

Græskarsuppe med karry og kokosmælk

Græskarsuppe med karry og kokosmælk

Græskarsuppe med et hokkaido-græskar som hovedingrediens. Dens kød er skrigorange og liver op på en grå og kold hverdagsaften. Og tilsætter du lidt frisk chili, får du også varmen!

Af Sandra Leigh Draznin 03.okt.2017 Mad

Græskarsuppe til 2 personer

Græskarsuppe med karry og kokosmælk

Fryse-egnet

1 løg
1 fed hvidløg
10 g frisk ingefær
1-2 tsk karry
1 spsk olie
1 hokkaido-græskar (ca. 400 g frugtkød)
1 dåse kokosmælk
½ liter grønsagsbouillon
citron eller lime
salt og peber


Tilbehør: brød

Sådan laver du græskarsuppe med karry og kokosmælk

1. Svits finthakket løg, hvidløg, ingefær og karry i en gryde med olie ca. 5 min. 

2. Skær skrællen af græskarret og skær den i både. Skrab frø og kerner ud og skær frugtkødet i tern. Vend dem i gryden og tilsæt kokosmælk og bouillon. 

3. Lad suppen simre, til alt er mørt – ca. 20 min. 

4. Blend suppen jævn og smag til med ca. 1 spsk citrussaft, salt og peber. Servér med brød. 

Tip

Tilsæt evt. lidt rejer eller kogt kyllingekød inden servering. 

Henter...