Græskarsuppe med karry og kokosmælk.

Opskrift på græskarsuppe med karry og kokosmælk

Græskarsuppe med karry og kokosmælk

Græskarsuppe med et hokkaido-græskar som hovedingrediens. Dens kød er skrigorange og liver op på en grå og kold hverdagsaften. Og tilsætter du lidt frisk chili, får du også varmen!

Bedømmelse
Græskarsuppe til 2 personer

Græskarsuppe med karry og kokosmælk

Fryse-egnet

1 løg
1 fed hvidløg
10 g frisk ingefær
1-2 tsk karry
1 spsk olie
1 hokkaido-græskar (ca.
400 g frugtkød)
1 dåse kokosmælk
½ liter grønsagsbouillon
citron eller lime
salt og peber


Tilbehør: brød

Sådan laver du græskarsuppe med karry og kokosmælk

Svits finthakket løg, hvidløg, ingefær og karry i en gryde med olie ca. 5 min. Skær skrællen af græskarret og skær den i både. Skrab frø og kerner ud og skær frugtkødet i tern. Vend dem i gryden og tilsæt kokosmælk og bouillon. Lad suppen simre, til alt er mørt – ca. 20 min. Blend suppen jævn og smag til med ca. 1 spsk citrussaft, salt og peber. Servér med brød. 

Tip

Tilsæt evt. lidt rejer eller kogt kyllingekød inden servering. 

ingredienser

9

tilberedning

ca. 0 minutter

type

Suppe

specialkost

Vegetarisk

kategori

Hovedret

nationalitet

energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok