Opskrift på græskarsuppe med kokosmælk
SPONSORERET indhold

Græskarsuppe med kokosmælk

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

De flotte orange græskar bliver til en velsmagende og varmende suppe.

Af: Vibeke Lehn og Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
02. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
Græskarsuppe med kokosmælk til 4 personer

Ingredienser

1 kg græskar, f.eks. hokaido
2 tsk olivenolie
1 tsk friskreven ingefær
2 tsk karry
1 hakket løg
2 fed knust hvidløg
2 bagekartofler i tern
2 dl dåse kokosmælk light
ca. ¾ liter grøntbouillon
salt, peber.

Drys:
1 dl ristede græskarkerner
4 skiver brød i små firkanter
1 spsk olie.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    650 Kcal
  • Fedt:
    28 %
  • Protein:
    14 %
  • Kulhydrat:
    58 %

Sådan laver du græskarsuppe med kokosmælk

  1. Skræl, udkern og skær græskaret i grove tern.
  2. Varm olien og sautér ingefær, karry, løg og hvidløg heri under omrøring i et par minutter. Tilsæt græskarkød og kartofler, rør om og hæld kokosmælk samt bouillon over.
  3. Lad suppen snurre under låg en god halv times tid, til både græskar og kartofler er helt møre.
  4. Blend og smag suppen til med yderligere krydderier, spæd evt. til med yderligere bouillon til den ønskede konsistens og servér suppen varm med tilbehøret.

    TIP
    I stedet for hokaido kan du lave suppen med courgetter.

Anbefalet til dig