Gratinerede asparges
SPONSORERET indhold

Gratinerede asparges

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Susanne Engelstoft Rasmussen Foto: Mikkel Adsbøl
17. jun. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(4 pers)

Ingredienser

20-24 grønne asparges
4 forårsløg
4-5 skiver mild Havarti ost
15 g smør
salt og peber
Tilbehør:
lunt brød

Sådan gør du

  1. Knæk nederste del af aspargesene. Blancher dem i saltet vand 1 min. sammen med forårsløg, og hæld derefter koldt vand over.
  2. Lav 4-5 bundter asparges, og brug forårsløget til at binde omkring bundterne. Læg dem på en bageplade med bagepapir, og kom osten over nederste del af aspargesbundterne.
  3. Placer en lille klump smør på hvert bundt asparges, og krydr med salt og peber.
  4. Bag aspargesene i ovnen ved 180 gr. i ca. 8 min., eller til osten er smeltet. Anret dem på et fad, og spis dem med brød.