Grillede asparges med hytteost
SPONSORERET indhold

Grillede asparges med hytteost

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Simpelt og effektivt. Denne enkle lille sommersag kan kun gøre mig glad!Brug salaten som lækker tilbehør eller enlet ret til to.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
19. jun. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

1 bundt grønne asparges
lidt olivenolie
salt

Dressing:
1 bæger hytteost (200 g)
2 spsk citronsaft
2 spsk olivenolie
salt og peber

Topping:
lidt plukket skovsyre

Sådan gør du

Knæk den nederste træede ende af aspargeserne, og kassér den. Vend aspargeserne med en smule olivenolie, og grill dem på en varm grill eller grillpande. De skal bare have et par minutter. Krydr dem med salt.

Rør hytteost med citronsaft og olivenolie, og krydr med salt og peber.

Anret asparges med hytteostdressingen, og top med syre.


TIP! Kan du ikke skaffe skovsyre, er de grillede asparges også lækre med karse eller brøndkarse.


PRØV OGSÅ: Sæsonens ultimative spise: 5 lækre retter med asparges