Grillede kyllingelår med citron og timian
SPONSORERET indhold

Grillede kyllingelår med citron og timian

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her får du en let opskrift med kylling, hvor der både er noget til øjne, næse og smagsløg. Opskriften er til 2 personer.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
25. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Marinering 2-6 timer
Stegetid: 20 min.
Ikke fryse-egnede
4-6 kyllingeunderlår (6-700 g)
1 tsk citronskal (fintrevet, usprøjtet)
1 spsk citronsaft
1 spsk frisk timian
1 spsk olivenolie
salt og peber
Tilbehør:
Kartoffelsalat og grillede grønsager (f.eks. squash og peberfrugter)

  1. Skær et par „ridser” i hvert kyllingelår, så marinaden kan trænge ind.
  2. Vend lårene sammen med de øvrige ingredienser (brug evt. en frysepose).
  3. Læg dem i køleskabet i 2-6 timer.
  4. Dup kyllingelårene tørre med køkkenrulle og steg dem på en varm grill eller grillpande i ovnen (ca. 10 min. på hver side).
  5. Servér med kartoffelsalat og grillede grønsager.