Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Marinering 2-6 timer
Stegetid: 20 min.
Ikke fryse-egnede
4-6 kyllingeunderlår (6-700 g)
1 tsk citronskal (fintrevet, usprøjtet)
1 spsk citronsaft
1 spsk frisk timian
1 spsk olivenolie
salt og peber
Tilbehør:
Kartoffelsalat og grillede grønsager (f.eks. squash og peberfrugter)
- Skær et par „ridser” i hvert kyllingelår, så marinaden kan trænge ind.
- Vend lårene sammen med de øvrige ingredienser (brug evt. en frysepose).
- Læg dem i køleskabet i 2-6 timer.
- Dup kyllingelårene tørre med køkkenrulle og steg dem på en varm grill eller grillpande i ovnen (ca. 10 min. på hver side).
- Servér med kartoffelsalat og grillede grønsager.