SPONSORERET indhold
Grillede spareribs
En god hjemmelavet barbecuesauce er hele hemmeligheden bag himmelsk grillmad, den er oven i købet nem at lave, og så kan den bruges på både kød og grønsager.
4 personer
Ingredienser
2 kg spareribs (svineribben)
salt
et par laurbærblade
1 løg
hele peberkorn
Barbecuesauce:
1 løg
1 spsk. olie
3 spsk. brun farin
1 dl æbleeddike
3 dl tomatketchup
3 spsk. worchestershire sauce
2 tsk. dijonsennep
1 tsk. tabasco
salt, peber
Tilbehør:
salat, flute og grillede majs
- Kog spareribsene ca. 1 time i letsaltet vand, gerne med et par laurbærblade, 1 overskåret løg og hele peberkorn. De skal simre stille og roligt og må endelig ikke bulderkoge.
- Til saucen skal du hakke løget. Svits det kort i olie i en gryde, og tilsæt de øvrige ingredienser. Kog saucen sammen ca. 5 min. Pensl noget af barbecuesaucen på de forkogte spareribs, og grill dem direkte på trækulsgrillen, til de er gyldne og lækre. Eller i ovnen ved 225 gr. i ca. 25-30 min.