Grillet bananasplit
SPONSORERET indhold

Grillet bananasplit med dulche de leche

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Louisa Lorang: "Det er så oldschool, som det kan blive. Men der er ikke et øje tørt, når der bliver serveret bananasplit. Få opskriften her.

Af: Anders Schønnemann Foto: Anders Schønnemann
27. jul. 2015 | Opskrift | Hjemmet
(6 stk)

Ingredienser

Grillet bananasplit

 

Dulce de leche (karamel):
1 dåse kondenseret mælk


Bananer:
6 bananer
1 liter vaniljeis
masser af hindbær
lidt pistacier

  1. Dulce de leche:
    Pil etiketten af dåsen med kondenseret mælk, og prik 2 huller med en dåseåbner i toppen af dåsen. Kom dåsen i en kasserolle med kogende vand, der går næsten op til kanten af dåsen. Kog dåsen i 4-6 timer. Tjek, at der hele tiden er vand i gryden. Lad dåsen køle lidt. Åbn dåsen, og rør karamelmassen sammen.
  2. Bananer:
    Læg bananerne på en varm grill. Grill dem, til de er helt sorte. Det tager mellem 5 og 15 min., alt efter hvor meget varme de får.
  3. Skær de varme bananer op med en lille kniv, og fyld dem med is og hindbær. Top med dulche de leche og hakkede pistacier, og servér straks.