Grillet fisk med majssalsa og squash
SPONSORERET indhold

Grillet fisk med majssalsa og squash

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Grillet fisk er noget af det bedste, der findes. Prøv det med en frisk og stærk majssalsa, som smager skønt til fisk.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
02. okt. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

600-700 g multe eller anden fisk med skind
2 majskolber
½ agurk
½ rødløg
olivenolie
1-2 fed hvidløg, finthakkede
1½ tsk chili, finthakket
citronsaft
olivenolie
1-2 grønne squash
salt og peber

Sådan gør du

Skær multefileten i portionsstykker, og rids skindet et par gange med en skarp kniv. Tag yderbladene af majskolben, og skær majsene af kolberne med en skarp kniv. Skær agurk i små tern, og pil og hak rødløg fint. Opvarm en pande med lidt olivenolie, og steg majsene i 1 minut, og krydr med hvidløg, chili, citronsaft, salt og peber. Lad det afkøle. Bland majsene med agurk og evt. ekstra chili, og krydr med salt. Skær squashen i aflange stykker – pensl med lidt olivenolie, og krydr med salt og peber. Grill dem 2-3 minutter på hver side. Pensl fisken med lidt olie, og grill dem 5-6 minutter på skindsiden og herefter et par minutter på den anden side. Krydr med salt og peber. Anret den grillede fisk med majssalsa og grillet squash, og evt. brød eller nye kartofler.