Grillet flanksteak-taco
Ingredienser
600 g flank steak eller minut steak
1-2 tsk mexicansk krydderiblanding
salt, peber
2 rødløg
2-3 tomater
1 avocado
sprød salat
8 tortilla
1 dåse kidney bønner i saltlage
4 spsk græsk yoghurt 2%.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:552 Kcal
-
Fedt:21 %
-
Protein:35 %
-
Kulhydrat:44 %
Sådan gør du
Krydr kødet og steg det 3-5 min. på hver side afhængig af tykkelse, og hvor rødt du ønsker det.
Skær rødløgene i tynde skiver og bland med lidt groft salt. Lad løgene trække 10 min., skyl saltet af og dup dem tørre.
Hak tomaterne groft, skær avocadokødet i tern og bræk salaten i mindre stykker.
Varm tortillaerne et par minutter i ovnen, til de er blevet en anelse sprøde.
Hæld lagen fra kidneybønnerne og skyl dem i koldt vand.
Skær kødet i skiver og fyld det i de sprøde tortilla sammen med salat, rødløg, bønner, tomat, avocado og græsk yoghurt. Server straks.
TIP
Tacoen kan også laves med grillet kyllingekød skåret i strimler.