Grillet kalv
SPONSORERET indhold

Grillet kalv, asparges & pesto

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lidt luksus til hverdag − det ka’ vi li’.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
24. jun. 2016 | Opskrift | Fit living
4 personer

Ingredienser

4 kalvekoteletter a 125 g
salt, peber
lidt hakket hvidløg og salvie
olie til stegning
350 g grønne asparges
lidt olie til pensling

Mynte- & cashewpesto:
25 g ristede cashewnødder
3-4 stilke frisk mynte
1 udkernet grøn chili
limesaft
2 spsk olivenolie
1-2 tsk honning
400 g fuldkorns-baguette
lime

Sådan gør du: Begynd med pestoen: Blend nødder, mynte og chili med limesaft og olivenolie. Smag til med salt, peber og honning. Pensl kødet med olie, og drys salt, peber, salvie og hvidløg på. Grill det i 2-3 minutter på hver side, alt efter hvor stegt det ønskes. Tag kødet af panden, pensl aspargesene med olie, og grill dem derefter i panden i ca. 2 minutter på hver side. Server kødet med grillede asparges, mynte- og cashewpesto samt groft brød og lime.

Energi pr. person: 550 kcal, fedt 30%, protein 28%, kulhydrat 42%

TIP! Hvis du griller dine asparges, så pas godt på, at de ikke bliver brændt.