Ingredienser
2 poser Uncle Ben’s® langkornet ris
1 bundt persille
1 kg frisk spinat
250 g græsk feta
1 lime
Olivenolie til stegning
Ca. 600g pangasius i et stykke (eller anden fed fisk er lige så god)
Salt og peber
Tilbehør:
3 tomater
1/2 agurk
1 glas udstenede oliven
½ løgolivenolie
1 citron
Sådan laver du grillet panganius med ris, spinat og feta
1. Kog ris efter anvisningerne på emballagen.
2. Steg spinat blødt i lidt olivenolie på en pande til falder sammen.
3. Skær feta i tern og bland det med den kogte ris og spinat.
4. Gnid fiskestykkerne i olivenolie og steg dem i en stege- eller grillpande. Salt og peber påføres
5. Lav en salat af tomater, agurk, rødløg og drænede oliven. Drys med et gran salt, et strejf af olivenolie og citron.
6. Servér fisken med fetaost og spinat ris. Pynt med persille og server med Tomat salat og en skive lime
Uncle Ben’s Tips til at inkludere børn i madlavningen:
Børnene kan vaske grøntsagerne, plukke persillen af stænglerne og evt. skære grøntsagerne alt efter alder.